milivolt electronics world news Aydn\\\'n_bu_ekilde_ynetim_ve_idaresi_srdrlemez-didimhaber.net
20-04-2016

Aydn\\\'n bu ekilde ynetim ve idaresi srdrlemez

Aydn\\\'n_bu_ekilde_ynetim_ve_idaresi_srdrlemez

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçolu\'nu sert bir dille eletiren AK PartiAydn l Bakan Ömer Özmen, \"Aydn\' reklam afileriyle donatmakla, patates, portakal datmakla, kasap ve mandra hizmeti vermekle belediyecilik olmaz. Aydn\'n bu ekilde yönetim ve idaresi sürdürülemez. Türkiye ve ehirler deiirken Aydn maalesef yerinde sayyor, hatta birçok noktada geriye gidiyor.\" dedi.

AK Parti Aydn l Binas\'nda basn açklamas yapan Özmen, Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu\'nun iyi idare edilemediini ve baka partilerden olan belediyelerde ayrmclk yaptn ileri sürdü. Aydn Büyükehir Belediye\'sinin projelerinin hayal ürünü olduunu ve ehrin ihtiyaçlarna yönelik olmadn iddia eden Özmen, \"Aydn\'da brakn Aydn Büyükehir Belediyesi\'nin yeni iler yapmasn, çöplerin toplanmas, yollarn bakm ve tamiri gibi belli hizmetleri dahi yaplmyor. lçelerden tabela vergilerini aldklar caddelerin temizlik hizmetlerini bile yerine getirmiyorlar. Özellikle AK Partili ve muhalif belediyelerde bariz bir hizmet ayrm yaplyor. Belediye hizmetlerini partiye göre yapyorlar. Belediyecilik makama geldikten sonra parti ayrm yapmadan hizmet yapmay gerektirir. Belediye yatrmda Aydn\'n ihtiyaç ve önceliklerini gözetmiyor. Aydn\'n sorunlar dururken, Aydn\'da DM1- DM 2 projelerinin ve Güzelçaml sahilinde uçak batrmasnn mantn biz anlam deiliz. Aydn halkna hizmet etmekten daha çok rant douracak bu iler niçin öncelikle gündeme alnyor? Bunu da anlam deiliz.\" diye konutu. 

Aydn Büyükehir Belediyesi\'nde planlama eksiklii olduunu iddia eden Özmen, \"Aydn\'n geleceine dair bir bak açsnn ve ufkunun olduunu biliyorduk ama kaynaklarn bu ekilde heba edilmemesi için üzerimize düeni yerine getireceiz. Aydnbrakn iyi yönetilmeyi maalesef hiçbir ekilde yönetilemiyor. Aydn Büyükehir Belediyesi\'nin bütçesi hoyratça ve sorumsuzca harcanyor. Reklam ve alglarla Aydnkamuoyu uyutulma gayreti içerisinde. Aydn Büyükehir Belediyesi akllara zarar ve ziyan bir proje ile gündeme geldi. Güzelçamli açklarnda eski bir yolcu uça batrlacak. Olabilir, dal turizmine katk için bu yaplm olabilir ama bir açklama vard ki uçak batrldktan sonra Kuadas dal merkezi haline gelecekmi. Hatta devamnda imdiden otellerde yerlerini ayrtn açklamas oldu. Aydn\'n halini bazen böyle tebessümle bazen de üzülerek izliyoruz. nallah diledikleri gibi olur da Kuadas kazanr. Ama bir uçak batrma ile Kuadas\'ndaki turizmin ayaa kalkaca konusundaki beklentiyi hayalden ibaret görüyoruz. Aydn Büyükehir Belediyesi hizmetleriyle deil, yolsuzluk ve usulsüzlük hizmetleriyle gündeme geliyor. En son otopark olayyla gündeme geldi. Otoparklardan elde edilen gelirlerin belediye çalannn hesabna yatrlmas oldu. AKPartili belediyelerin projeleri Aydn Büyükehir Belediye Meclisi\'nden geçirilmiyor, engelleniyor. Temizlik hizmetlerini yerine getirmedikleri yönünde ikayetler var.\" eklinde konutu.

AK Parti Aydn l Bakan Ömer Özmen\'in basn açklamasna; AK Parti Aydn l Yönetim Kurulu üyeleri Rza Posac, Cihat Akku ve AK Parti Efeler lçe Bakan Aytaç Arslan da katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..